-- W E L KOM --

Welkom op de site van dierenspeciaalzaak Schoubben. Een dierenspeciaalzaak die uniek is door een aanbod van een zo compleet mogelijk gamma.

Onze slogan luidt niet voor niets: Compleet gamma, goede service en eerlijke prijs.

----

Bij ons komt jouw favoriete huisdier op de eerste plaats. Aangaande voeding en benodigdheden hebben vogels, vissen, knaagdieren, reptielen, honden en katten geen geheimen meer voor ons. Wij trachten steeds het beste te zoeken voor jouw huisdier.

----

Bij ons tref je alles aan wat uw lievelingsdier nodig heeft. Alle bekende merken zijn aanwezig. Bezoek zeker de links op onze site om van alle bekende merken de laatste nieuwigheden te ontdekken.

----

Op zoek naar een knusse hondenmand met kussen, een mooie hals- of leiband, kattenkrabpalen, kooien voor je knaagdier of vogel, aquariuminstallaties, ....

Bezoek dan zeker de producten-sectie hier op de site. Per diersoort krijg je een mooi overzicht van alle benodigdheden.

----

Heb je vragen of heb je meer informatie omtrent bepaalde benodigdheden dan kan je via contact-sectie ons steeds raadplegen. Wij zijn er steeds voor jouw vragen en problemen. Tevens vind je er ook een gedetailleerde routebeschrijving om onze winkel eens een bezoekje te brengen

----

U kunt bij dierenspeciaalzaak SCHOUBBEN terecht voor alles wat met uw lievelingsdier te maken heeft: informatie, voeding en benodigdheden voor uw hond, kat, vis, vogel, reptiel, knaagdier ...

NEW --- Paarden --- NEW

Vanaf heden beschikken wij ook over een groot assortiment van paardenartikelen. Van halsters, steigbeugels, zadeldekens tot verzorgingsproducten, zwepen en zweetdekens.
Eveneens afrasteringen voor paardenweiden zijn bij ons verkrijgbaar.

Hond en kat

Wat hondenvoeding betreft, proberen wij een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Wij verdelen Royal Canin, Eukanuba, Nutro, Euro Premium, Pedigree Pal, Fokker, Bento Kronen, Pro Plan, Hills, Duck.

De kattenvoeding bestaat uit Iams, Royal Canin, Fides Kat, Pro Plan, Whiskas, Bento Kronen en alle blikvoeding van Whiskas, Sheba en Felix.

Uiteraard beschikken wij over een assortiment prachtige kussens, manden, leibanden, halsbanden, kattenbakken, transportkooien, kattenkrabpalen, speelgoed, voederbakken en tal van andere accessoires voor zowel uw hond als voor uw kat.

Reptielen en amfibieën

Terraria zijn verkrijgbaar in standaardmaten, andere maten enkel op bestelling

Iedere klant kan steeds met al zijn vragen in verband met de aankoop, de verzorging en de voeding van zijn of haar reptiel bij ons terecht.

Knaagdieren

Wij verkopen dwerghamsters, cavia's, dwergkonijnen (kleine rassen),
ratten, muizen, chinchilla's.

Voeding en voedingssupplementen zijn steeds in voorraad waaronder de merken
Versele, Vitakraft, Prestige Premium, VadiGran.

Speciaalvoeding voor ratten, chinchilla's, gerbils en fretten.

Groot assortiment knaagdierkooien van klein tot super-de-luxegroot.

Speelgoed, hamsterwatten, knaagdiercrackers, hamsterhuisjes, frettenspeelgoed, bodembedekking zijn altijd in voorraad.

Wij geven elke klant uitgebreide informatie over aankoop, verzorging en voeding van zijn of haar lievelingsknaagdier.

Alvast veel surfplezier en wij wensen u een aangename zoektocht.

Joeri en Dries

Bekijk ons gastenboek
 
 

Copyright 'Dierenspeciaalzaak-Schoubben' © 2006 - Design by JK-solutions